Opat Pamaén Persib Nu Pang Lobana Subscriber dina Youtube – Wasunda

Foto : Tribunjabar .id

Sanés janten rahasia deui Youtube mangrupikeun salah sahiji media nu janten ladang artos kanggé barudak millennial dina zaman kiwari.

Kanggé sababaraha kalangan, YouTube tos dijantenkeun padamelan, sareng biasana jalmi nu sok aktif dina YouTube disebatna Youtuber.

Mangrupi topik sareng konten tiasa di tinggal dina facebook saluyu sareng naon dipikahoyong kunu ngagunakeuna. 

Teu mung sauukur kalangan artis, sababaraha pamaén bola ogé ngadamel channel YouTube nyalira dina waktos kosongna.

Dumasar TribunJabar.id Senen, (27/7/2020) aya opat pamaén Persib nu gaduh subscriber paling seeur na YouTube, saha wae?

  1. Gian Zola 25.9 rébu subscriber

Pamaén nu posisi na janten Gelandang Persib Bandung ieu gaduh YouTube channel namina Gian zola.

YouTube Zola tos gaduh 25,9 rébu subscriber sareng 46 video nu di upload. Konten video dina YouTube Zola eusina perkawis kagiatan olahraga, Q n A, liburan, sareng latihan sareng pamaén Persib Bandung. Zola kantos nupload konten video nu pang énggalna 4 diten kapengker, judul kontenna nyaéta ‘Zola ti Ngawitan Bobotoh Dugi ka Janten Pamaén Persib Bandung’ nu tos ditonton 2,5 rébu kali.

  • Nick Kuipers 19.8 rébu subscriber

Official YouTube Nick Kuipers tos gabung ti ngawitan 15 Agustus 2010. YouTube Channel Nick mung gaduh opat konten video.

Konten video Nick eusina perkawis kagiatan sadidinten pas di bumi na, kagiatan jogging salami karantina, konten sareng kabogohna, teras bisnis kuliner.

Nick ngaupload konten video YouTube ti ngawitan 11 April 2020 pas pandemic Covid-19. Video na nu kahiji tos ditongton 57.252 kali,namung kolom komntar na di non aktifkeun.

  • Teja Paku Alam 5.17 rébu subscriber

Kiper anyar di Persib ieu gaduh YouTube Channel nu namina Teja Paku Alam. YouTube Teja tos gaduh 5.17 subsciriber sareng 11 konten video. Konten video Teja euisina perkawis kagiatan sadidinten, kagiatan olahraga, latihan sareng pamaén Persib Banung teras tips ngajaga kabugaran.

  • Kim Jefrey Kurniawan 3.07 Subsriber

Gelanang Persib nomer punggung 2 ieu gaduh YouTube channel nu namina Kim Jefrey Kurniawan. YouTube Kim tos gaduh 3.07 subscriber sareng 14 konten video.

Konten video Kim eusina kagiatan Kim salaku pamaén bola, liburan sareng istrina , sareng daily workout rutin Kim Jefrey. Senén, (27/7/2020).