Komisi II DPR RI Mutuskeun Ngaran Tilu Calon Anggota DKPP ti Taun 2022-2027

Wasunda, Warta – Komisi II DPR RI geus mutuskeun ngaran tilu calon Déwan Penyelenggara Pemilu

Présidén Jeung Staf Ngabahas Akselerasi Pangwangunan IKN

Wasunda, Warta – Présidén Indonésia Joko Widodo babarengan jeung jajaranana ngabahas ngeunaan percepatan pangwangunan Ibu

Penyaluran BLT Buruh Rokok di Kudus Nungguan Vérifikasi Calon Panarima

Wasunda, Warta – Penyaluran bantuan tunai langsung (BLT) pikeun pagawé roko di Kabupatén Kudus, Jawa

JCH Tapin Bébas COVID-19 Siap ka Tanah Suci

Wasunda, Warta – Calon Jamaah Haji (JCH) Kabupaten Tapin, Kalimantan Selatan geus dipastikeun bébas tina

Jasa Raharja Sulut Ngarojong “Operasi Patuh Samrat 2022”

Wasunda, Warta – PT Jasa Raharja Cabang Sulawesi Utara (Sulawesi Utara) ngarojong operasi patuh Samrat

Polda Metro Ngirimkeun 3.070 Personél Keur Operasi Patuh Jaya 2022

Wasunda, Warta – Polda Metro ngerjakeun 3.070 personil gabungan pikeun Operasi Patuh Jaya tanggal 13-26