KPK jeung BPK Dipénta Keur Ngawas Formula E

Wasunda, Warta – Panitia Pelaksana Balap Formula E Jakarta ménta KPK jeung BPK ngawas pelaksanaan

19 Kasus COVID varian Omicron Dikofirmasi di Bostwana

Wasunda, Warta – Botswana sajauh ieu geus ngonfirmasi 19 kasus varian COVID-19 Omicron nu kakara

Tim Intélijén Imigrasi Kalbar Nyebutkeun Yén Aya 21 WNA di Kapuas Hulu

Wasunda, Warta –Tim Intelijén jeung Penindakan Divisi Keimigrasian Kantor Wilayah Kementerian hukum jeung HAM Kalimantan

Diduga Aya Korupsi Pangelolaan Dana COVID-19 Sulawesi Tenggara

Wasunda, Warta – Aparat Polda Sulawesi Tenggara ngarasa ayana dugaan korupsi anggaran penanganan sasalad COVID-19

IPA Ménta Imunisasi Budak Diheulakeun Saacan Vaksinasi COVID-19

Wasunda, Warta – Executive Director International Pediatric Association (IPA) Aman Bhakti Pulungan nyarankeun imunisasi rutin

Saurang Pengrajin Gula Beureum Leungit Di Leuweung

Wasunda, Warta –Saurang patani Air Ahmad (37) pengrajin gula beureum leungit di leuweung Karinglau Désa