Putri Tanjung Jadi Bahan Omongan Warga Twitter Pakait Cuitanna: “Kungsi Rugi Rp800 Juta”

Wasunda – Putri Tanjung nu mangrupakeun saurang pangusaha anom sakaligus ngajabat jadi Staf Khusus Presiden,

Luhut Ngimeukeun Sangkan Masarakat Teu Iiinditan ka Luar Nagari Heula

Wasunda, Warta – Luhut Binsar Pandjaitan salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeng Investasi (Menko Marves)

Kejati Jabar Can Muka Sora Sual Kekecapan Arteria Dahlan nu Nyigeung Bahasa Sunda

Wasunda, Bandung – Kejaksaan Tinggi (Kejati) Jawa Barat can muka sora sual Anggota DPR RI,

Mahasiswi ITB Nyiptakeun Mobil Hot Rod

Wasunda – Mahasiswi ti Institut Teknologi Bandung (ITB) Jurusan Kriya Tekstil, Eldine Syiffa, katilik keur

Para Atlét di Olimpiade Beijing Diimeutkeun Sangkan Teu Ngomongkeun Sual HAM

Wasunda – Human Right Watch nu mangrupakeun organisasi hak asasi manusa ngimeutkeun sangkan para atlét

Cikan, Naha Upin jeung Ipin bet Botak?

Wasunda – Les’ Copaque Production salaku Rumah Produksi animasi Malaysia ngungkabkeun yén asal muasal tokoh