Tokoh Masarakat Papua Ngarojong Dibentukna Daérah Otonomi Anyar

Wasunda, Warta – Pimpinan masarakat ti dataran luhur tengah Propinsi Papua, Lenis Kogoya, ngarojong ngadegna

Pamaréntah Propinsi Bengkulu Netepkeun Harga Beuli TBS Sawit Pangluhurna Rp 3.200/kg

Wasunda, Warta – Pamaréntah Propinsi Bengkulu netepkeun harga beuli tandan buah sawit (TBS) pangluhurna di

Pamaréntah Kota Jakarta Barat Ngamankeun 30 Beus AKAP Anu Beroperasi di Terminal Bayangan

Wasunda, Warta – Pamaréntah Kota Sukabumi (Pemerintah Kota Jakbar) geus ngamankeun 130 beus Antar Kota

Polda Singkawang Néwak Palaku Kajahatan Narkotika

Wasunda, Warta– Polres Singkawang néwak saurang lalaki berinisial BTK alias AK, anu disangka palaku narkoba

Pamaréntah Kabupatén Mukomuko Méré Jaminan Bébas Pikeun 40 Patani nu Jadi Tersangka

Wasunda, Warta – Pamaréntah Kabupatén Mukomuko méré jaminan ka pulisi sanggeus meunang rékoméndasi jeung idin

DPR Ngadagoan Surat Présidén Pikeun Ngabahas Tilu RUU DOB Papua

Wasunda, Warta – Anggota DPR Junimart Girsang nyebutkeun Komisi II DPR keur nungguan surat (surpres)