Pasanggiri Maca Warta Jeung Carita 2021

Sampurasun Warga Jabar

Hayu cuang iluan pasanggiri Maca Warta Jeung Carita Basa Sunda nu di ayakeun di Wasunda. Baraya tiasa ningal heula ingpo ngeunaan hadiahna, tuluy sababaraha hal nu janten syarat jeung ketentuan na.

5/5

Hadiah

Pinunjul Maca Warta

Pinunjul Ka-1 (Rp.1.000.000 + Sertifikat)

Pinunjul Ka-2 (Rp.750.000 + Sertifikat)

Pinunjul Ka-3 (Rp.500.000 + Sertifikat)

Pinunjul Maca Carita

Pinunjul Ka-1 (Rp.1.000.000 + Sertifikat)

Pinunjul Ka-2 (Rp.750.000 + Sertifikat)

Pinunjul Ka-3 (Rp.500.000 + Sertifikat)

5/5

Syarat Jeung Ketentuan Pasanggiri Maca Warta Jeung Carita Basa Sunda

  1. Pamilon wajib subsribe youtube (bit.ly/youtubewasunda) sareng follow instagram Wasunda (bit.ly/instagramwasunda).
  2. Pamilon wajib ngintunkeun 1 voice over ti 2 pilihan katégori anu disayogikeun. Mung, pamilon ogé tiasa ngintun maksimal 2 voice over ku ketentuan (1 naskah warta jeung 1 naskah carita). Aya sababaraha pilihan naskah kanggo voice over Warta jeung Carita:
  • Warta:
    • 2 Naskah Warta
    • 1 Naskah Kuliner
    • 1 Naskah Wisata
    • 1 Naskah Budaya
    • 1 Naskah Kesenian
  • Carita:
    • 4 Misteri
    • 2 Roman
    • 2 Humor

Pilihan naskah tiasa klik link ieu : NASKAH

  1. Katégori carita ngeunaan naskah misteri, pamilon kedah tiasa neuleuman naskah misteri, jeung kedah tiasa ngaéksprésikeun momen-momen anu numutkeun sareng alur carita anu dipilih.
  2. Katégori carita ngeunaan naskah Roman jeung Humor, sadaya pamilon kedah milih numutkeun karakter suantenna séwang-séwangan, sapertos: naskah khusus wanoja sareng jajaka. Mung, upami pamilon tiasa nyuantenkeun leuwih ti 1 karakter anu séjénna ti sababaraha tokoh anu aya di jero naskah bakal meunang nilai pleus.
  3. Kanggo file rékaman voice over maksimal ageungna 100mb jeung format mp3, tong hilap nganggo nami filena sapertos Nama_Pilihan Naskah.
  4. Wasunda berhak kanggo nga-diskualifikasi pamilon anu teu numutkeun sareng aturan anu tos dipasihan.
  5. Sadaya voice over anu tos dikintun sareng tos di submit janten hak ti Wasunda.

Aya keneh anu kirang tangtos? Atawa aya anu hoyong ditaroskeun?