Youtuber Sunda Archives – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar para youtuber di daerah jawa barat dan sekitarnya

Foto: Youtube Pandji Pragiwaksono Wasunda, Trénd – Saha nu teu apal ka Sulé, Sutisna atawa Sulé nyaéta salah sahiji pelawak… Foto: Youtube Jeda Nulis Wasunda, Trénd – “Tersesat, oh tersesat, Astagfirulloh,” ku kituna tagline “Pemuda Tersesat” ala program YouTube Majelis…

  • 28 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: Instagram @raffinagita1717 Wasunda, Trénd – Mbung éléh ku putra ti Présidén Républik Indonésia, Kaésang Pangarep nu karék  meuli saham…

  • 27 Maret 2021
  • (0) Comment

Wasunda, Trénd – Stand Up Comedy Indonésia (Suci) Kompas TV kiwari geus asup ka babak Ultimate Show 9. Katujuh komika…

  • 24 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: Twitter @PSM_Makassar Wasunda, Trénd – Isu rasialisme nu kiwari dirasakeun ku pamaén PSM Makassar, Patrich Wanggai lain isu nu…

  • 23 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: Youtube Deddy Corbuzier Wasunda, Trénd – Laga persahabatan antawis Déwa Kipas sareng Woman Grand Master catur Irene Sukandar disiarkeun…

  • 22 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: kuyou.id Wasunda, Trénd – Anjeun resep push rank Mobile Legends Bang Bang (MLBB)? Atawa mabar (maén bareng) jeung barudak…

  • 22 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: MPL ID Season 7 Wasunda, Trénd – Bigmatch kasaji di lanjutan Mobile Legends Professional League Indonésia (MPL ID) Season…

  • 21 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: MPL ID Season 7 Wasunda, Trénd – Pekan kaopat Mobile Legends Professional League Indonésia (MPL ID) Season 7, Sabtu…

  • 20 Maret 2021
  • (0) Comment

Foto: Youtube Deddy Corbuzier Wasunda, Trénd – Déwa Kipas alias Dadang Subur nyaéta pamaén catur asal Bandung nu nyieun héboh…