Wisata Archives – Laman 2 dari 2 – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi berupa berita seputar tempat wisata dengan keindahan dan keunikannya di daerah Jawa barat dan sekitarnya

Sumber: kamerabudaya.com Henteu lengkap upami ameng ka Garut tapi teu difoto dipayuneun Babancong, bangunan anu ayeuna lebet kana cagar budaya… “Garut kota Intan”. Kota nu beunghar ku kaayaan alamna. Unggal nyebutkeun Kota Garut, pasti anu biasa dipikawanoh téh Cipanas atawa… Foto: Disbudpar Kota Bandung Di jaman ayeuna, kuring hoyong ngirim surat ka kulawargi di luar negeri gampang. Aya whatsapp, line,… Foto: twitter @jabarprovgoid Gubernur Jawa Barat, Mochamad Ridwan Kamil nyarios, aya tilu rumus supados pariwisata di Jawa Barat aman operasi… Foto: Disbudpar Kota Bandung “Jangan Sekali-Kali Meninggalkan Sejarah (Tong Sakali-Sakali Ninggalkeun Sajarah). Semboyan Jasmerah nu dicarioskeun Présiden mimiti Républik Indonésia… Sumber ilustrasi : porosgarut.com Kiwari Garut miboga tempat nongkrong jeung tempat maca haratis, ngarana nyaéta Taman Kiansantang. Tempatna aya di … Foto: Disbudpar Kota Bandung Bandung teu saukur kasohor ku kulinérna, tapi ogé ku tempat wisatana. Lokasina di Lédeng Kota Bandung,… Sumber foto: helloindonesia.id Basisir Rancabuaya mangrupakeun salahsahiji basisir anu tempatna aya di Kabupatén Garut palih kidul. Kiwari Basisir Rancabuaya tos… Foto: Situs resmi Disbudpar Kota Bandung Saha nu teu wanoh sareng patung Garuda Wisnu Kencana? Patung Hindu ieu nyaéta mangrupakeun… Taman Sabda Alam.* Kiki Kurnia – 4 Juli 2020, 19:21 WIB GALAMEDIA – Langkung ti tilu sasih ditutup,ayana objek wisata…