Urang Bandung Wajib ka Jurnal Risa Coffee! – Wasunda

Foto: situs resmi Disbudpar Bandung

Jurnal Risa Coffee resmi dibuka sasih Februari 2020, Jurnal risa mangrupakeun kedai kopi nu nuansana klasik minimalis ogé tempat nu nyaman kanggé nongkrong, ngerjakeun tugas, skripsian, jeung sajabana. Ngan kadé, tong seueur teuing ngalamun! Lain, lain bisi kaasupan peter sareng kawan-kawan. Tapi bisi keur ngalamun lila teuing jol téh kedai tutup, anjeun kakonci di lebet kedai, bilih.

Kedai ieu téh lokasina aya di Jalan Braga no. 45 Kota Bandung. Aya sababaraha hiji varian kopi nu pastina nikmat,aya ogé kanggé nu teu resep kopi disadiaan menu non-kopi ku ieu kedai téh. Unikna, kusabab Téh Risa mah kasohorna ku hal-hal ghaib komo ngabalad sareng balad-balad ghaib-na. Kedai ieu téh aya sababaraha hiji menu nu istilahna mah tos ngarencangan Téh Risa ti alit kénéh.

Menu unikna téh diantawisna aya Kopi Susu Si Om, Kopi Khalayan Hendrick, Coklat Penenang William, Téh Kecantikan Élizabéth, Susu & Kue Kocok Kesukaan Jansen, Racikan Kopi Ala Peter, jeung sajabana. Salian ti menu minuman, ogé aya menu emameun sareng camilan diantawisna aya menu pizza ti Martys Pizza, teras aya Nasi Goreng Kampung, Tuna Mayo Rice Bowl, Vegetable Tempura, Cheesy Spicy Wings, jsb.

Jadi, saha nu ta can ka Jurnal Risa Coffee? Hayu, ah cag gera kadieu!