Tujuh Rumaja Bejad Merkosa Budak Dihandap Umur! – Wasunda

Sumber foto : antaranews

Tujuh rumaja palaku pamarkosaan ka budak dihandap umur warga kacamatan Agrabinta, Cianjur, Jawa Barat, di tèwak ku jajaran Polres Cianjur. 

Dumasar pikiran-rakyat.com (23/7/2020), Tujuh palaku nu merkosa budak di handap umur èta nyekok korban ku inuman nu ngandung alkohol. Gara-gara kalakuan tujuh palaku, korban kedah di rawat intensif di puskesmas satempat.

Pupuhu Kapolsek Agrabinta, AKP Ipid Saputra, Pas dihubungi Kemis ku Pikiran Rakyat (23/7/2020), nguningakeun yèn kasus pamarkosaan ka budak nu inisial na MC (15) tèh ngawitan ti sepuh MC nu ngalapor mendakan anakna tos teu sadar sareng utah getih saatos dianterkeun ku warga ka bumi sepuhna.

“Pihak kaluarga kengèng informasi ti korban yèn anjeuna di cekok minuman keras sareng obat nu dilarang, saatos èta diperkosa silih gentosan ku tujuh palaku. Gara-gara uninga hal èta sepuh korban langsung ngalaporkeun ka Markas Polsek Argabinta. Pihak kapolisian langsung nyebar anggota kanggè newak sabagèan palaku, nu rata-rat masih dihandap umur,” sanggemna dina Pikiran Rakyat (23/7/2020).

Teu peryogi waktos nu lami, katujuh palaku nu inisialna DD, SP, ABD, DN, KP, YD, sareng RN ditèwak Satreskrim Polsek Agrabinta di imah sepuhna masing-masin. Katujuh rumaja èta langsung dicandak ka Markas Polsek Agrabinta kanggè tnaggung jawab kana kalakuanana.”

Dumasar katerangan ti patugas, korban MC dijemput dimahna ku SP sareng langsung diajak ka warung di basisir, nu dimana babaturana nu lian geus nungguan. MC dicekok ku minuman keras teras dipaksa nginum obat dosis tinggi nu dilarang dugikeun ka teu èmut.

“Pas dina waktos èta korban disetubuhi bergilir tos kitu ditinggalkeun dina kaayaan teu sadar. Korban kapendak ku warga teras dicandak uih ka bumi na, MC kantos Utah darah sareng dirawat di Puskesmas Agrabinta,” Sanggem Saputra.

Dumasar pikiran. Rakyat. Com, kemis (23/7/2020), Tina kasus ieu  Pupuhu Kapolsek Ipid Saputra ngahimbau ,” Perhatosan sareng pangawasan ti sepuh kedah langkung ditingkatekun supados putra atanapi putri na teu lepat pergaulan, kanggè ngajauhkeun tinu hal- hal nu teu dipikahoyong. Kemis, (23/7/2020).

Editor : Muhamad Hasanudin