Putri Tanjung Jadi Bahan Omongan Warga Twitter Pakait Cuitanna: “Kungsi Rugi Rp800 Juta”

Foto: (Instagram.com/@putri_tanjung)

Wasunda – Putri Tanjung nu mangrupakeun saurang pangusaha anom sakaligus ngajabat jadi Staf Khusus Presiden, anyaran ieu keur ramé jadi bahan omongan sarta trending di Twitter.

Salian suksés di widang pendidikan kalayan nutaskeun sakolana di Academy of Art, Amerika Serikat, Putri Tanjung ogé suksés dina ngajalankeun bisnisna.

Budakna ti pebisnis kasohor di Indonesia, Chairul Tanjung, Putri nuturkeun kasuksésan jangjalanan nu jadi Bapana dina dunya bisnis.

Sanajan kitu, Putri ogé ngaku kungsi kasorang karugian dina bisnisna nepi kana kisaran Rp800 juta. Hal éta nu jadi sorotan nétizén Indonesia di Twitter.

Di sisi réa nu muji kana kasuksésanna, hal éta teu nyababkeun euweuh nu moyokan. Tangtuna dua hal éta saperti moal bisa leupas tina kahirupan.

Sababaraha cuitan Twitter aya nu nyebutkeun yén kasuksésan Putri Tanjung ieu teu leupas tina peran jeung rélasina nu jadi Bapana. Sanajan manéhna kasorang karugian, hal éta moal mangaruhan teuing lantaran masih boga dékéng kénéh, nyaéta kolotna sorangan.

Sanajan réa nu ngomongkeun manéhna, tug nepi ka ayeuna Putri Tanjung teu pati teuing maliré. Manéhna teu pati nanggepan pakait aranna nu trénding di Twitter.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *