Gap Inc Bakal Medalkeun NFT Hoodie

Ilustrasi hoodie (Pexels)

Wasunda – Gap Inc nu mangrupakeun mérk fésyen diiberkeun geus medalkeun Non-Fungible Token (NFT) pikeun jakét Hoodie maranéhna nu kasohor.

Ditilik ti Reuters, NFT éta dijual mimiti dina harga 8,3 dolar AS (Rp.118.750) nepi ka 415 dolar AS (Rp.5.937.508) salaku benda koléksi.

Gap kolaborasi jeung seniman Brandon Sines nu nyieun kartun Frank Ape, pikeun NFT Hoodie ieu. NFT ngagunakeun Blockchain Tezos.

Numutkeun Gap, Tezos maké énergi sacara éfisién pikeun jaringan Blockchain maranéhna. Mata uang kripto, nu dipaké pikeun meuli NFT dikritik lantaran miboga jejak karbon nu gedé.

Gap Inc nuturkeun patapakan réa mérk fésyen nu geus tiheula naratasan NFT.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *