Adele Bakal Medalkeun Album “30” 19 Novémber Ayeuna

Foto: (ANTARA/Instagram @adele)

Wasunda – Panembang nu geus kasohor di dunya, Adele sacara resmi ngabéwarakeun ngaliwatan akun Instagram pribadina yén album “30” bakal dimedalkeun ti tanggal 19 Novémber ayeuna.

Numutkeun Adele, album ieu nyaritakeun ngeunaan kahirupanna jeung ngabubulana batin nu dirasakeun manéhna salila tilu taun pamungkas.

Adele nyebutkeun miboga saurang babaturan nu sok mérékeun sumanget jeung ngadorongna pikeun balik deui. Antukna manéhna bisa unggah tina kapeurih lantaran aya dorongan ti babaturanna éta.

Dina album “30”, Adele gawé bareng deui jeung Greg Kurstin atawa nu di satukangeun medalkeun “25”. Manéhna ogé mawa Max Martin, Inflo jeung komposer sarta produser Swedia Ludwig Goransson nu nyangking Academy Award dina film “Black Panther”.

Lagu mimiti dina album ieu nyaéta “Easy On Me” diiberkeun bakal dimedalkeun di tanggal 15 Oktober 2021.

Editor: Imanudin Abdurohman

Related Articles

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *