Tanggepan Joko Susilo Ngeunaan Liga 1 Nu Bakal Digelar Oktober 2020 – Wasunda

Shopee Liga 1 nu diantosan ku arurang téh ternyata tos dijadwalkeun di sasih Oktober 2020. Akhirna, masyarakat Indonesia tiasa deui ninggal gelaran liga ieu nu tos lami diantos gara-gara virus Covid-19. Sanajan digelar tanpa panongton, éta teu jadi masalah kanggo pelatih Persik Kediri, Joko Susilo.

Dumasar ti situs resmi Liga Indonesia Baru. Joko Susilo ngaku yén manéhna bakal ngiring regulasi nu tos diputuskeun. Mantan juru taktik Arema ieu tetep nyanggupan kaputusan kanggo lanjutan gelaran Shopee Liga 1 tahun 2020. Anjeunna nyarios, aya teu ayana panongton, Pérsik Kediri salaku anggota federasi mung tiasa ngiring kaputusan ti LIB.

Joko gé terus ngingetan nu paling penting dina ieu gelaran nyaéta, tetep nurut ka protokol kaséhatan nu tos ditangtoskeun pamaréntah. Aya atau teu aya panongton, arurang masih diserang ku Covid-19 nu can tangtos leungitna iraha ieu virus.

“Kami kedah nyiapkeun sagalana nu sasuai regulasi nu ditangtoskeun ku PSSI,” saur Joko nu dikutip sareng disunting kana basa Sunda ti situs resmi Liga Indonesia Baru (15/7/2020)

Salian ti éta, ngeunaan kasiapan tim Pérsik Kediri nyambut gelaran Shopee Liga 1 2020 Oktober ngké, Joko masih ngantosan kaputusan manajemen ngeunaan iraha Pérsik latihan jeung sajabana. Margi tos kurang leuwih 4 bulan ieu liga Indonesia ditunda.

Sementara perihal kesiapan tim menyambut kembali bergulirnya kompetisi, Joko masih menunggu keputusan manajemen Persik soal kapan pemain harus kembali berkumpul di Kediri untuk mengikuti latihan perdana pasca dihentikannya kompetisi selama kurang lebih empat bulan ini. Kami ngantosan kaputusan ti manajemen kanggo sagalana,” saur mantan asisten pelatih Timnas Indonesia.