Warta

7 Urang Pasién Covid-19 nu Isolasi Mandiri di Cianjur Tilar Dunya Salila PPKM Darurat

Kepala Dinkes Cianjur, dr Irvan Nur Fauzy. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta – Dinas Keséhatan Cianjur, Jawa Barat, nyutatkeun salila aturan…

Kemen PPPA: Pemda Ngawangun Lingkungan nu Ngarojong dina Nyingkahan “Perkawinan Anak”

Asistén Députi Pemenuhan Hak Anak atas Pengasuhan dan Lingkungan Kemen PPPA, Rohika. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta – Kementerian Pemberdayaan Perempuan…

Kabaréskrim Sidak Pabrik Obat di Cianjur

Kabaréskrim Polri sidak pabrik obat PT Pyridiam Farma, Cianjur. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta – Kabaréskrim Polri Komjén Pol Agus Andrianto…

7.000 Warga Miluan “Serbuan Vaksinasi Massal” di Kabupatén Bekasi

Vaksinasi massal di Kodim 0509 Bekasi. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta – 7.000 warga milaun kagiatan ‘Serbuan Vaksinasi Massal’ nu dilaksanakeun…

DPUPR Dépok Mantuan Rumah Sakit Maluruh Pasokan Oksigén Médis

Tempat isi ulang gas oksigen di Depok, Jawa Barat, Senin (5/7/2021). (ANTARA FOTO/ASPRILLA DWI ADHA) Wasunda, Warta – Dinas Pekerjaan…

Ngareumpak PPKM Darurat Tilu Parusahaan di Majalengka Didenda Rp15juta

Hakim nalika nyidang palangger PPKM Darurat di Majalengka, Kemis (8/7/2021). (ANTARA/Ho Humas Polres Majalengka) Wasunda, warta – Satgas Penanganan COVID-19…

Bansos PPKM Darurat, Kepala Daérah Diperedih Ngalakukeun Sinkronisasi

Direktur Jenderal Bina Keuangan Daerah Kementerian Dalam Negeri Republik Indonesia (Kemendagri RI) Mochamad Ardian. Sumber: jabarprov.go.id Wasunda, Warta –  Diréktur…

Pabrik nu Ngareumpak Aturan PPKM Darurat di Garut Didenda Rp20 Juta

Sidang pelanggaran PPKM Darurat di Garut. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta – Pengadilan Negeri Garut ngavonis pabrik sapatu PT Changsin Réksa…

Ketua MPR RI Ngarojong BUMN dina Widang Farmasi pikeun Ningkatkeun Produksi Obat

Bambang Soesatyo. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta – Ketua MPR RI Bambang Soesatyo mundut Badan Usaha Milik Negara (BUMN) séktor farmasi…

Harga Cabé di Jakarta Naék dina Poé Kemis

Pasar cabe rawit murah Kementan jakarta. Sumber: antaranews.com Wasunda, Warta –  Harga cabé di Jakarta naék, sedengkeun sababaraha bahan kabutuhan…