Vaksin Covid-19

Ibu Hamil nu Teu Divaksin Leuwih Berésiko Beunang Komplikasi Akibat COVID-19

Ilustrasi seorang ibu hamil divaksin COVID-19. (ANTARA/HO/21) Wasunda, Warta –Studi anyaran ieu nerbitkeun di majalah Nature Medicine ngungkapkeun yén wanoja…

Dinkes Papua Ménta Masyarakat Teu Kajebak Ku Istilah Vaksin Kadaluwarsa

Kepala Bidang Pencegahan dan Pengendalian Penyakit Dinas Kesehatan Provinsi Papua dr. Aaron Rumainum (ANTARA News Papua/Hendrina Dian Kandipi) Wasunda, Warta…

Abdul Rahim Joki Vaksin COVID-19 Ditetepkeun Jadi Tersangka

dompukab.go.id Wasunda, Warta – Warga Kabupatén Pinrang, Sulawesi Selatan nu jadi joki vaksin ditetepkeun jadi tersangka ku kapulisian. Abdul Rahim…

Austria Bakal Méré Vaksin Dosis COVID-19 Kaopat Keur Sababaraha Kalangan

REUTERS/Lukas Barth/WSJ/cfo Wasunda, Warta – Pamaréntah Austria méré dosis kaopat vaksin COVID-19 ka sajumlah tanaga kaséhatan jeung pagawé inti séjénna,…

109.995.752 Jiwa Geus Divaksin Lengkep

(ANTARA/ Naim) Wasunda, Warta – Kementerian Keséhatan RI ngalaporkeun lobana 109.995.752 warga Indonésia geus meunang dosis vaksin COVID-19 lengkep nepi…

101.80 Juta Jiwa Penduduk Indonésia Geus Vaksinasi COVID-19 Lengkep

Ilustrasi- Pelaksanaan vaksinasi di Lampung. ANTARA/Ruth Intan Sozometa Kanafi. Wasunda, Warta – Satgas Penanganan COVID-19 ngalaporkeun 101.794.596 (101.80 juta) penduduk…

Sinovac Keur Nalungtik Dampak Omicron Pikeun Vaksin Inaktif COVID-19

ANTARA FOTO/REUTERS/Aly Song/rwa. Wasunda, Warta – Produsén Vaksin nu kasohor di China, Sinovac Biotech bakal ngalakukeun panalungtikan pikeun mikanyaho dampak…

Luhut : “Indonésia Kudu Bisa Jadi Produsén Vaksin COVID-19”

maritim.go.id Wasunda, Warta – Ménko Kemaritiman jeung Invéstasi, Luhut Binsar Pandjaitan ngedalkeun yén pamaréntah agrésif pisan ngadorong sangkan produsén obat…

Lonjakan Kasus COVID-19 di Éropa Pangimeut Keur Kabéh Nagara

(ANTARA/Reuters/as) Wasunda, Warta – Éropa nyutat kanaékan 55 persén dina kasus COVID-19 di opat minggu katukang sanajan aya vaksin, jeung…

Vaksin Moderna Aman Keur Budak Umur 6-11 Taun

 (ANTARA/Reuters/as) Wasunda, Warta – Moderna Inc nguberkeun yén vaksin COVID-19 jieunanna téh ngahasilkeun réspons imun nu kuat pikeun budak umur…