UU ITE

Terduga Bapa Nyabulan Budakna di Luwu Timur, Laporkeun Mantan Istri Ka Pulisi

Ilustrasi korban kekerasan. ANTARA Wasunda, Warta – Bapa nu diduga nyabulan tilu budak kandungna di Luwu Timur inisial SA resmi…

Savas Fresh Dilaporkeun Atta Halilintar Pakait jeung UU ITE

Foto: (ANTARA/Sihol Hasugian) Wasunda, Warta – Anyaran ieu Atta Halilintar ngaku geus ngalaporkeun pegiar média sosial Savas Fresh lantarasn mineng…

Polda Métro Jaya Naékeun Kasus Anceman Jerinx ka Tahap Panyidikan

Foto: (ANTARA) Wasunda – Anyaran ieu aya iber ngeunaan Polda Métro Jaya nu geus ngaronjatkeun kasus anceman ti I Gedé…

Hoghag jeung Roy Suryo, Lucky Alamsyah Siap Minuhan Panggilan Pikeun Pamariksaan

Foto: (Wasunda/Instagram @lucky_alamsyah) Wasunda – Lucky Alamsyah siap sadia pikeun minuhan panggilan panyidik Polda Métro Jaya tina laporan ti Roy…

Mékanisme Delik Aduan UU ITE Dianggap Teu Lumaku ku Anggota DPR

Didik Mukrianto, Anggota Komisi III DPR RI/dok. dpr.go.id Wasunda, News — Didik Mukrianto salaku Anggota Komisi III DPR RI nyatakeun…

Mahfud: Tim Pangaji UU ITE Bakal Butuh Waktos 2 Dugi 3 Sasih

Mahfud MD/dok. Kemenko Polhukam Wasunda, News — Mahfud MD salaku Menteri Koordinator Politik, Hukum, dan Keamanan (Menkopolhukam) nyebatkeun yén butuh…

Kapolri Bakal Nyieun Polri Leuwih Séléktif Milihan Kasus ITE

Kapolri Jenderal Listyo Sigit Prabowo. Foto: Pool Pemberitaan Parlemen Wasunda, News — Undang-undang Informasi sareng Transaksi Éléktronik (ITE) anu gaduh…

Saatos Natalius Pigai, Ayeuna Novél Baswédan Dilaporkeun Ku PPMK

Sumber : Kompas.com Wasunda, News — Pemuda Pelajar dan Mahasiswa Mitra Kamtibnas (PPMK) ngalaporkeun Panyidik Komisi Pemberantasan Korupsi (KPK)  Novel…

Ku Seueurna Sebaran Hoaks, Polri Ngingetkeun Aya Anceman Pidana Kanggo Palaku

Irjen Pol Argo Yuwono. Foto : dok. Humas Polri. Wasunda, News — Polri teras ngingetkeun ka masarakat yén nyebarkeun hoaks…

Lantaran Status Facebook, Rama Kandung Saurang Anggota DPRD Tega ngalaporkeun Anak Kandung na ka Pulisi

Foto: jabar.tribunnews.com Ciamis – Bambang Lesmana, pengacara senior kawit ti Tasikmalaya nu janten panasèhat hukum Ginna Mayori Aurora (26) anjeuna…