Uni Eropa

Indonésia Asup Daftar Bébas Ka Uni Éropa

antaranews.com/antara foto Wasunda, Warta – Indonésia asup kana daftar greenlist. Salianti RI, Uni Éropa ogé ngasupkeun 18 nagara séjénna di…

EMA Ngévaluasi Vaksin Pfizer Keur Budak Umur 11 Taun Kahandap

ANTARA FOTO/REUTERS/Wolfgang Rattay/wsj Wasunda, Warta – Badan Pengawas Obat Eropa (EMA) dina poé Senén (18/10) ngedalkeun mulai ngévaluasi kamungkinan ngagunakeun…

BMW Indonésia Masrahkeun BMW 530e iPerformance ka Delégasi Uni Eropa

BMW Indonesia masrahkeun BMW 530e iPerformance ka Delegasi Uni Eropa (ANTARA/HO) Wasunda – BMW Group Indonésia masrahkeun BMW 530e iPerformance…

Uni Eropa Bakal Ngaévaluasi Data Vaksin Booster Moderna

Foto: (ANTARA/Nova Wahyudi) Wasunda – Di tanggal 27 Séptémber 2021, Régulator obat Uni Eropa (EU) nyebutkeun keur ngaévaluasi naha dosis…

Taliban Bakal Narima Warga Afghanistan nu Didéportasi di Uni Eropa

Foto: (ANTARA/Reuters) Wasunda – Surat Kabar Austria ngiberkeun yén pamaréntah Taliban di Afghanistan bakal narima migran Afghanistan nu paménta suakana…

Vaksin Covid-19 Pfizer jeung Modérna Naékeun Hargana di Uni Éropa

Foto: (ANTARA FOTO/Soeren Stache/Pool via REUTERS/hp/cfo) Wasunda – Produésn Pfizer jeung Modérna naékeun harga vaksin Covid-19 jieunanna dina kontrak anyar…