Sapardi Djoko Damono

Pileuleuyan “Hujan Bulan Juni” Wilujeng Kantun Sapardi Djoko Damono

Sapardi Djoko Damono (80) wafat di Rumah Sakit Eka Hospitas BSD, Tanggerang (19/07/2020) /foto (Gramedia) Sastrawan kahot Sapardi Djoko Damono…

Cipanon di Sasih Juli, Alam Kalanggenan Ngantosan Anjeun, Sapardi!

Ilustrasi: Muhammad Senna Saha nu teu terang sareng Sapardi Djoko Damono? Prof. Dr. Sapardi Djoko Damono lahir di Surakarta, 20…