Sanksi

Jabar Ngabagikeun Masker Saacan Nerapkeun Sanksi

Foto: jabarpov.go.id Pemerintah Daéerah (Pémda) Provinsi Jawa Barat ngalebetkeun masker dina paket bantuan sosial (bansos) tahap II saseueur 5 pcs.…

Regulasi Sanksi Denda Kanggo Nu Teu Nganggo Masker ti Pemprov Jabar

Foto: Situs resmi Pemprov Jabar Pamaréntah Daérah Provinsi Jawa Barat terus matengkeun regulasi nu ngawajibkeun kanggo masyarakat nu aktifitas di…