Rapid-test

Pedagang Sato Kurban di Kabupaten Tasikmalaya Kedah Rapid Test

Foto: Twitter Pemprov Jawa Barat Wakil Gubernur Jawa Barat, Uu Ruzhanul Ulum merhatoskeun palaksanaan rapid test sareng panerapan protokol kaséhatan…

600 Wargi Kecamatan Cidadap Bakal Rapid Test!

Foto : Humas Kota Bandung Tim Gugus Tugas Covid-19 Bandung bakal ngalakukeun pamariksaan rapid test ka 600 wargi nu di…

Unpad Ngayakeun Rapid Test Kanggo Peserta UTBK

Universitas Padjadjaran (Unpad) kerja sama sareng Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat ngayakeun rapid test Covid-19 kanggo peserta sareng…