Pramuka

Pelajar SMAN 1 Camis Bararengep Sabab Ngiluan Pramuka ‘Lingkaran Setan’

Unsplash/Maximilian Mayer Wasunda, Warta – Tilu siswa SMAN 1 Ciamis ngalaman tatu nepi ka meunang perawatan di rumah sakit sabada…

Cumarita Barudak Anu Balik Kémah

Ilustrasi : Pramukadiy.co.did Carita – Geus tilu poé kuring jeung barudak pramuka kémah di hiji tempat. Ayeuna téh poé pamungkas.…

Urang Siswa Madrasah Tiwas Akibat Kagiatan ‘Susur Sungai’

ANTARA/HO-Humas Pemprov Jabar Wasunda, Warta – 11 siswa Madrasah di Ciamis, Jawa Barat tiwas kabawa arus walungan nepi ka tilar…

11 Siswa MTS Harapan Baru Ciamis Kabawa Palid Wahangan Cileueur

Foto: (ANTARA/HO-Basarnas) Wasunda, Warta – Anyaran ieu aya iber ti Badan Penanggulangan Bencana Daerah (BPBD) Kabupaten Ciamis, Jawa Barat, nu…

Panyemprotan Disinféktan Ku Pramuka Kwarda Banten Ka Sajumlah Pasantrén

ANTARA/Mulyana Wasunda, Warta – Gerakan Pramuka Kwarda Banten ngagelar panyemprotan disinféktan ka sababaraha pondok pasantrén nu kasebar di Sérang, Lebak,…

Pramuka Harepan Bangsa Indonésia

Ketua DPR RI Puan Maharani di Gedung DPR Jakarta. (HO DPR) Wasunda, Warta – Puan Maharani salaku Ketua DPR RI…

ASN Jabar Ilubiung dina Webinar Pramuka

Ferry Sofwan Arif ngaluuhan Webinar Kepramukaan. Sumber: Instagram @bappedajabar Wasunda, Warta – Rebo (14/4) dilaksanakeun Wébinar kepramukaan pikeun Aparatur Sipil…

Atalia: Ngajaga Alam Nyaéta Sarua Jeung Ngajaga Anak Incu Urang

Foto: Dok. Humas Jabar Wasunda, Majaléngka – Atalia Praratya Ridwan Kamil salaku Ketua Kwartir Daérah (Kwarda) Gerakan Pramuka Jawa Barat…

Atalia Masihan Panghormatan Terakhir ka Sekretaris Kwartir Ranting Pramuka Cimanggung nu Pupus

Foto: Dok. Humas Jabar Wasunda, Sumedang – Atalia Praratya Ridwan Kamil salaku Ketua Kwartir Daérah Gerakan Pramuka Jawa Barat (Jabar),…

Kwartir Daérah Provinsi Jawa Barat Masihan Lencana Dharma Bhakti ka Yana Mulyana

Foto: humas.bandung.go.id/Agvi Wakil Wali Kota Bandung nu ogé janten Wakil Pupuhu Mabicab Kwartir Cabang Pramuka Kota Bandung, Yana Mulyana mikénging…