PPKM

Luhut : “Aturan Aktivitas di Tempat Umum Bakal Diperketat”

makassar.antaranews.com Wasunda, Warta –Koordinator PPKM Luhut Binsar Pandjaitan ngedalkeun yén persyaratan masyarakat nu bakal ngalakukeun aktivitas di tempat umum bakal…

PPKM Luar Jawa-Bali Diperpanjang Deui Nepi 3 Januari 2022

Tangkapan layar Menteri Koordinator Bidang Perekonomian Airlangga Hartarto dina Konferensi Pers PPKM sacara daring, Senén (20/12/2021). ANTARA/Kuntum Khaira Riswan. Wasunda…

Warga Papua Diimeutkeun Sangkan Teu Ngayakeun “Open House” Nalika Natal

Foto: (ANTARA/Hendrina Dian Kandipi) Wasunda, Warta – Pemerintah Provinsi (Pemprov) Papua ngimeutkeun sakum wargana sangkan teu ngarayakeun Natal nu leuleuwihan…

DKI Nerapkeun PPKM Lével 3 dina 24 Désémber 2021 – 2 Januari 2022

Pengunjung ngalakukeun aktivitas di kawasan Mbloc Space, Jakarta, SSaasa (31/8/2021) Wasunda – Pamaréntah Provinsi DKI Jakarta baris mastikeum nerapkeun Pemberlakuan…

Pemkot Bandung Bakal Naékkeun Status PPKM ka Lével 3 Nalika rék Baganti Taun

Foto: (ANTARA/HO-Humas Pemkot Bandung) Wasunda, Warta – Anyaran ieu Pamaréntah Kota (Pemkot) Bandung negeskeun siap naékkeun status Pemberlakuan Pembatasan Kegiatan…

Izin Konsér Musik Masih Dikaji Ku Pémkot Tangerang

ANTARA/HO Wasunda, Warta – Pamaréntah Kota Tangerang, Banten masih ngakaji idin keur dilaksanakeunna kagiatan konsér musik nu dihadiran ku loba…

Tempat Wisata di Garut Ngalakukeun Uji Coba Pembukaan Nalika PPKM Lével 3

Saurang pangunjung maké masker di kawasan Taman Satwa Cikembulan, Kabupaten Garut, Jawa Barat, sababaraha waktu katukang. ANTARA/Candra Wasunda – Saloba…

Kota Cirebon Anggeus Abus ka PPKM Lével 1

Tangkapan layar indikator syarat panurunan level PPKM Kota Cirebon oarantos kapinuhan. (ANTARA/Khaerul Izan) Wasunda – Kota Cirebon, Jawa Barat, ayeuna…

22 Tempat Usaha di Jaksel Ditindak Ku Satpol PP Jaksel

ANTARA/Sihol Hasugian Wasunda, Warta – Satpol PP Jakarta Selatan nindak 22 tempat usaha nu ngalanggar aturan operasional dina PPKM Lével…

Tilu Kabupatén/Kota Jabar Ngahontal Status PPKM Lével 1

Sekretaris Daerah (Sekda) Provinsi Jawa Barat (Jabar) Setiawan Wangsaatmaja. (ANTARA/HO-Humas Pemprov Jabar) Wasunda – Sékrétaris Daérah (Sékda) Jawa Barat (Jabar)…