Pencemaran Nama Baik

Kesel Disebut Pédofil Saipul Jamil Ngalaporkeun Lita Gading

Sumber Foto AntaraNews/Antara Foto Wasunda, Warta – Saipul Jamil kesel disebut pedofil ku salah saurang psikolog nu ngarana Lita Gading.…

“Pencemara Nama Baik”, Iwan Fals Ngalaporkeun Kasus éta ka Polda Metro Jaya

Foto: (ANTARA/Fianda Sjofjan Rassat/am) Wasunda – Penyanyi légéndaris Iwan Fals ngalaporkeun kasus dugaan “Pencemaran Nama Baik” ku salah saurang nu…

Terduga Bapa Nyabulan Budakna di Luwu Timur, Laporkeun Mantan Istri Ka Pulisi

Ilustrasi korban kekerasan. ANTARA Wasunda, Warta – Bapa nu diduga nyabulan tilu budak kandungna di Luwu Timur inisial SA resmi…

Savas Fresh Dilaporkeun Atta Halilintar Pakait jeung UU ITE

Foto: (ANTARA/Sihol Hasugian) Wasunda, Warta – Anyaran ieu Atta Halilintar ngaku geus ngalaporkeun pegiar média sosial Savas Fresh lantarasn mineng…