Pencabulan

Guru Ngaji Nyabulan Lima Murid Lalaki Ku Modus Ngajak Nobar Timnas

antaranews.com/antara foto Wasunda, Warta – Kajadian deu kasus pencabulan ka budak, ayeuna kajadianna aya di Kalimantan Utara. Satréskrim Polrés Tarakan,…

Palaku Pencabulan Budak Dibawah Umur Modus ‘Pakét Internet’ Kaancam 15 Taun Penjara

Ilustrasi. ANTARA/HO Wasunda, Warta – Penyidik Unit Perlindungan Perempuan dan Anak (PPA) Polrésta Serdang ngajerat tersangka MS (50) ku Pasal…

Keur Ucing Sumput, Saurang Budak Leutik di Bekasi Dicabulan ku Tatanggana Sorangan

Ilustrasi: (Wasunda) Wasunda, Warta – Saurang rumaja dipireng geus ngalécéhkeun saurang budak leutik awéwé di jero tempat paragi ibadah di…

Pulisi Néwak Saurang Lalaki nu Nyabulan Budak Tegesna Sorangan di Sumut

Ilustrasi. ANTARA/HO Wasunda, Warta – Aparat kapulisian geus néwak saurang Bapa-bapa di Kabupaten Padang Lawas, Sumatera Utara nu inisialna J…

Pulisi Éléh Gancang, Palaku Pencabulan di Bekasi Geus Ditéwak ku Kulawarga Korban

Ilustrasi: (Wasunda) WÉasunda, Warta – Palaku pencabulan ka budak nu inisialna S (11) geus ditéwak ku warga jeung kulawarga korban…

Mantan RT di Bekasi Nyabulan Indung jeung Dua Budakna

Ilustrasi: (Wasunda) Wasunda, Warta – Mantan RT di Bekasi, SN dipireng geus nyabulan saurang indung jeung dua budakna sarta geus…

Kepala Sakola Pendéta di Médan Nyabulan 6 Siswina

bojonegorokab.go.id Wasunda, Warta – Kepala Sekolah Galilea Hosana School, Benyamin Sitepu (BS) dituntut 15 taun bérok ku Jaksa Penuntun Umum…

Kabina-bina, Oknum Guru Ngaji Nyabulan 10 Muridna di Depok

Ilustrasi: (Wasunda) Wasunda – Can ogé reureuh pausalan nu haneut kénéh pakait oknum guru nu merkosa 12 santriwati di Bandung,…

Guru Di Tasik Jeung Cilacap Nyabulan Muridna Ku Ngajanjikeun Bakal Méré Peunteun Alus

rsmargono.jatengprov.go.id Wasunda, Warta – Kepolisian keur nyalidik kana kasus cabul guru ka siswi di Kabupatén Tasikmalaya, Jawa Barat jeung Kabupatén…

Tukang Dagang Cocooan Nyabulan Budak Umur Tujuh Taun

ilustrasi pencabulan – Antaranews.com/Antara Foto Wasunda, Warta – Budak umur tujuh taun jadi korban cabul saurang lalaki tukang dagang cocooan…