Pemkot Tangerang

Pémkot Tangerang Ngoptimalkeun Program Pemberantasan Buta Huruf Al-Qur’an

antaranews.com Wasunda, Warta – Walikota Tangerang Arief R Wismansyah nandeskeun program ngabasmi buta huruf Al Qur’an ti mimiti umur dini…

Pémkot Tangerang Nyiapkeun Tempat Isolasi Mandiri Tambahan

Rapat pananganan COVID-19 di Kota Tangerang sacara daring anu diiluan sajumlah pihak pakait anu ngabahas ngenaan kasiapan tambahan tempat isolasi…

Pémkot Tangerang Ngalobaan Gerai Gebyar Vaksinasi

Walikota Tangerang nalika nalingakeun vaksinasi ( AntaraNews.com) Wasunda – Wali Kota Tangerang Arief R Wismasyah ngainstruksikeun jajaran pikeun nambah gerai…

Pémkot Tangerang Baris Nyiapkeun Aplikasi Pendataan Pakait Wakaf

Wali Kota Tangerang Arief R. Wismansyah hadir dina acara Rapat Kerja Daerah (Rakerda) Badan Wakaf Indonesia (BWI) Perwakilan Kota Tangerang…

Izin Konsér Musik Masih Dikaji Ku Pémkot Tangerang

ANTARA/HO Wasunda, Warta – Pamaréntah Kota Tangerang, Banten masih ngakaji idin keur dilaksanakeunna kagiatan konsér musik nu dihadiran ku loba…

Pikeun Ngurangan Pangangguran, Pemkot Tangerang Ngayakeun Job Fair Unggal Kalurahan

Foto: (ANTARA/HO) Wasunda, Warta – Anyaran ieu aya iber ti Pamaréntah Kota Tangerang, Banten, ngaliwatan Dinas Ketenagakerjaan bakal ngayakeun Job…

Sajumlah 339 QR-Code Aplikasi PeduliLindungi Dipasang ku Pémkot Tangerang

Pupuhu Dinas Kominfo, Mulyani ngajentrekeun pakait jeung pamasangan 339 titik QR Code Wasunda – Pamaréntah Kota Tangerang ngaliwatan Dinas Komunikasi…

Pémkot Tangerang Kénging Bantosan 1.000 Méter Kubik Oksigén

Wali Kota Tangerang Arief R Wismansyah di Tangerang, Salasa (13/7/2021). (HO) Wasunda – Pamaréntah Kota Tangerang (Banten) kénging bantosan 1.000…

Pémkot Tangerang Baris Medalkeun Sistim Integrasi HT Analog-Telpon Pintar

Wali Kota Tangerang Arief R Wismansyah nuji komunikasi ngagunakeun HT Analog anu kaintegrasi ku telpon pintar salaku média komunikasi pagawé…

Vaksinasi 20.000 Palaku UMKM-PKL Tangerang Ditargétkeun Réngsé Ping 2 Juni 2021

Wakil Wali Kota Sachrudin ninjau kagiatan vaksinasi pikeun palaku UMKM dan PKL. (HO) Wasunda – Pamaréntah Kota Tangérang (Banten) parantos…