kuliner

Ngarunut Sejarah Dodol Picnic

Foto: picnicdodolgarut.com Saha sih nu teu terang Dodol Picnic? Leres produk ieu téh sejarahna panjang. Dodol nu jadi kawajiban unggal…

Tipung Béas, Gula Arén, Burayot!

Foto : Worpress/ sitin9g032 Burayot nyaéta salah sahiji dahareun khas Sunda nu bentukna ngagalantung, dahareun ieu tiasa dipendakan di daerah…