Kesenian

Hot

Laras Karya Tarawangsa!

Tarawangsa mangrupakeun salah sahiji alat musik kasenian nu aya di Jawa Barat. Dumasar ti Wikipedia, tarawangsa ieu aya 2 arti.…

Asal-Usul Jaipongan Di Daerah Jawa Barat

Gugum Gumilar/sumber : majalahsora.com Jaipongan atos katelah di Indonesia salaku budaya jawa barat anu kedah di lestarikeun sareng di jaga…