Kereta

KAI Bandung Mimiti Ngoperasikeun Deui Genep Karéta Jarak Jauh

Ilustrasi – Kereta Api jarak jauh. ANTARA/HO-PT KAI Wasunda, Warta – PT Keréta Api Indonésia (PT KAI) Daérah Operasi (Daop)…

Anu Diuk Dina Karéta

Karéta Api (AntaraNews.com) Carita – Hiji mangsa, kuring muru karéta rék balik ka lembur. Ari gok nepi ka stasiun kabagian…

Jambatan Cikubang Saksi Sajarah Karéta Priangan

Sumber Foto ti Indonesia.go.id Wasunda, Sejarah – Salah sahiji jambatan karéta nu aya di Jawa Barat nyaéta jambatan CIkubang. Cikubang…