Gara-Gara Taledor, Mobil Tikusruk Ka Walungan Kalimalang

Sumber foto: news.detik.com Wargi Bekasi geunjelung sabab jam tilu janari tadi aya mobil nyungseb ka walungan Kalimalang, Jatibening, Bekasi Barat.…