Kakerasan Seksual

Marakna Kasus Kekerasan Fisik Dugi Seksual

Foto : ayobandung.com Di zaman kiwari anu meujeuhna marak kamajuan tékhnologi jadi pamicu utama palécéhan psikis sareng séksual ka barudak…