KAI

Kai EXO Bakal Ngayakeun Konsér Solo Munggaranna

Foto: (ANTARA/Twitter @weareoneEXO) Wasunda – Agénsi SM Entertainment nyebutkeun salah saurang anggota grup EXO, Kai, diiberkeun bakal ngayakeun konsér munggaran…

KAI Cirebon Nyadiakeun 521 Voucher Tikét Haratis Pikeun Pahlawan

Patugas nalika ngalayanan calon pengguna jasa kereta api di Cirebon, Jawa Barat. (ANTARA/HO/Humas KAI Daop 3 Cirebon) Wasunda – PT…

KAI Bandung Mimiti Ngoperasikeun Deui Genep Karéta Jarak Jauh

Ilustrasi – Kereta Api jarak jauh. ANTARA/HO-PT KAI Wasunda, Warta – PT Keréta Api Indonésia (PT KAI) Daérah Operasi (Daop)…

Wagub Jabar Ngajak Warga Ngagunakeun Karéta Api Nalika Iinditan

Wakil Gubernur (Wagub) Jawa Barat (Jabar) Uu Ruzhanul Ulum. (Foto: Istimewa) Wasunda – Wakil Gubernur Jawa Barat Uu Ruzhanul Ulum…

Aturan Anyar Panumpang Karéta Api

Ilustrasi, Kareta Api, (Foto: Net) Wasunda – Pangguna layanan jasa karéta api parantos henteu dipénta nunjukkeun Surat Tanda Registrasi Pekerja…

Akibat PPKM Darurat 454 Panumpang KAI Cirebong Batal Berangkat

Sumber Foto Ti kai.go.id Wasunda, Warta – Calon Panumpang karéta api di DAOP 3 Cirebon, Jawa Barat nu lobana 454…

Panurunan Panumpang Salila PPKM Darurat Nepi Ka 90 Persen di DAOP 3 Cirebon

Sumber Foto ti KAI.Id Wasunda, Warta – Jumlah penumpang nu ngagunakeun jasa transportasi karéta api di wilayah kerja PT Kereta…

KAI Cirebon : Pangguna Jasa Karéta Api Minat Vaksinasi di Stasion

Patugas medis nyuntikeunn vaksin COVID-19 ka calon panumpang karéta jarak jauh di Stasion Balapan Solo, Jawa Tengah, Salasa (6/7/2021). (ANTARA…

KAI : Layanan GéNose dieureunkeun Salami PPKM Darurat

Calon panumpang karéta di Cirebon nuju tés GéNose di Stasiun Cirebon, Jawa Barat, Senén (15/2/2021). ANTARA/Khaerul Izan Wasunda – Manajer…

Aprésiasi Anggota DPR Kanggo Medalna Dua Karéta Api Anyar

Ilustrasi – Rangkaian karéta api nuju eureun di Stasiun Cilacap, Jawa Tengah. ANTARA/HO-KAI Purwokerto/am. Wasunda – Aprésiasi ti Anggota Komisi…