KAI Daop 2

KAI Bandung Mimiti Ngoperasikeun Deui Genep Karéta Jarak Jauh

Ilustrasi – Kereta Api jarak jauh. ANTARA/HO-PT KAI Wasunda, Warta – PT Keréta Api Indonésia (PT KAI) Daérah Operasi (Daop)…

GeNose Test Jieunan UGM Bakal Dianggo ku PT KAI

Foto: jabarprov.go.id Wasunda, Bandung – Ngawitan ti kaping 26 Januari dugi ka  8 Fébuari 2021, palanggan karéta api jarak jauh,…

PT KAI Daop 2 Bandung Serius Dina Pancegahan Covid-19

Foto: jabarprov.go.id Wasunda, Bandung – Kaseriusan PT Kereta Api Indonésia (KAI) Daérah Operasi (Daop) 2 Bandung dina merangan Covid-19 terus…