Jolopong

Arsitéktur Unik Imah Tradisional Urang Sunda

Sumber: yuksinau.id Sadaya daérah di Indonesia ngagaduhan kaunikan séwang-séwangan dina arsitektur imah tradisionalna, jeung geus pasti boga maksud jeung harti…