Mang Aya Naon?

Foto: situs Bandung Diary Ah! Geus teu anéh aingmah, parapatan Buah Batu meni lila lampu beureumna. Jigana na mah kuring…

Hutang Deui.

Sumber: agoda.com. Isuk-isuk kénéh si Kabayan jeung Nyi Iteung geus siap-siap indit kasawah. Dék ngagarap hanca anu kamari can kaburu…