HIghtlight

Ojol di Bandung Tos Tiasa Deui Narik Panumpang

Foto: jabarprov.go.id Ojek Online (Ojol) tos tiasa ngangkut deui panumpang saatos Pémkot Bandung masihan ijin ogé aplikasi tos tiasa dioperasikeun…

Angka nu Cageur ti Covid-19 di Indonésia Dugi ka 52 Persén!

Foto : infopublik.id Wiku Bakti Bawono Adisasmito, nyaéta salaku Tim Pakar Gugus Percepatan Penanganan (GTPP) Covid-19 nyarios yén katingal di…

Uji Klinis Tahap Tilu Vaksin Covid-19 Dilaksanakeun Sasih Agustus 2020 ku Bio Farma

Foto: biofarma Indonésia liwat Induk Holding BUMN Farmasi Bio Farma, siap kanggo ngalaksanakeun uji klinis tahap 3 kanggo vaksin Codid-19.…

Bonék Mania Moal Ngejat Jang Ngalawan Covid-19 di Surabaya!

Foto: liga-indonesia.id Jawa Timur ayeuna masih jadi kasus pangluhurna nu kapapar Covid-19 ieu di Indonésia. Total 18.308 kasus positif di…

Cara Penanganan Jenazah di Mangsa Pandemi Covid-19

Foto: covid19.go.id Sababaraha insiden penanganan jenazah di tengah masyarakat sempet jadi berita di media massa. Nyikapi peristiwa ieu, pamaentah ngahimbau…

PT. LIB Ngagelar Rapat Virtual Sareng Tim Liga 1 2020.

Kompetisi Liga 1 2020 sakedap deui digelar, PT Liga Indonesia Baru (LIB) ngagelar virtual meeting sareng para manajer atawa pengelola…

Mesin Détéksi Covid-19 ti Tim Gugus Nasional

Foto: covid19.go.id Gugus Tugas Nasional ngaluncurkeun mesin détéksi COVID-19 nu dipasih ngaran COBAS 6800 Fully-automated Molecular System. Mesin ieu mampu…