Mantan Kadés Ditahan Kusabab Salahgunakeun Raskin

Sumber: Garutexpress.id 11.45 WIB. Warga desa di kacamatan Cibalong, Garut palihan kidul geunjleung pedah ngadangu pupuhu désana ditéwak ku pihak…

DUA IBU-IBU DI TASIK TIWAS DISEUREUD NYIRUAN!!!

Sumber : www.republika.co.id Warga Kabupaten Tasikmalaya, Kecamatan Kadipaten, Desa Dirgahayu, kampung Cilongkéang di geunjleungkeun ku rebuan nyiruan anu nyeureud dua…