Denda

Awas! Teu Nganggé Masker Bakal Didenda

Sumber: antarafoto.com Kudu ati-ati warga Jabar, kantenan anu aya di wilayah dayeuh mah. Margina ti mimiti mingon payun pamaréntah bakal…