Daop 2 Bandung

KAI Bandung Mimiti Ngoperasikeun Deui Genep Karéta Jarak Jauh

Ilustrasi – Kereta Api jarak jauh. ANTARA/HO-PT KAI Wasunda, Warta – PT Keréta Api Indonésia (PT KAI) Daérah Operasi (Daop)…

PT KAI DAOP 2 Bandung Ngalakukeun Pancegahan Pajalanan di Usum Hujan

Foto: jabarprov.go.id Wasunda, Bandung – Ngalebetan usum hujan, PT Karéta Api Indonésia Daérah Operasi (KAI DAOP) 2 Bandung waspada pikeun…