COVID-19

Luhut Ngimeukeun Sangkan Masarakat Teu Iiinditan ka Luar Nagari Heula

Foto: (Antara/Muhamad Hanapi) Wasunda, Warta – Luhut Binsar Pandjaitan salaku Menteri Koordinator Bidang Kemaritiman jeng Investasi (Menko Marves) meredih sangkan…

Pasién COVID-19 di Garut Acan Bisa Dipastikeun Beunang Omicron

Sekretaris Dinas Kesehatan Kabupaten Garut Leli Yuliani. (ANTARA/Feri Purnama) Wasunda, Warta – Dinas Kesehatan Kabupatén Garut ngedalkeun yén acan bisa…

Vaksinasi Budak di Kabupatén Majalengka Ngahontal 62 Persén

(ANTARA FOTO/Dedhez Anggara/hp). Wasunda – Vaksinasi COVID-19 pikeun budak yuswa 6-11 tahun di Kabupatén Majalengka, Jawa Barat, anggeus ngahontal 62…

Ngarojong Pamaréntah dina Pananganan Sasalad COVID-19, PT Amarox Siap Ngaproduksi Obat

Menteri Kaséhatan (Menkes) Budi Gunadi Sadikin babarengan Sandeep Sur, Country Manager PT Amarox Pharma Global nalika peresmian PT. Amarox Pharma…

Israél Baris Ngurangan Mangsa Isolasi COVID-19 Jadi Lima Poé

Patugas Médis Ngalakukeun Tés COVID-19 di Yerusallem (ANTARA/Reuters/Ronen Zvulun/as) Wasunda – Kementrian Kaséhatan Israél dina poé Senén (17/01) nyebutkeun yén…

Tilu Sakola Nu Sempet Ditutup Akhirna Ngagelar PTM 100 Persén Deui

antaranews.com/antarafoto Wasunda, Warta – Pamarétah geus ngidinan dilumangsungkeunna PTM 100. Namung tetep kudu ngajaga protokol kaséhatan, sabab kasus COVID-19 masih…

Aya Iber yén Inggris Bakal Nyabut Kebijakan Isolasi Mandiri COVID-19

Perdana Menteri Britain Boris Johnson. (ANTARA/Reuters/Henry Nicholls) Wasunda, Warta – Inggris keur nyusun rencana sangkan masyarakat teu wajib ngalakukeun isolasi…

Inggris Muka Program Suntikan ‘booster’ COVID-19 Pikeun Yuswa 16-17 Tahun

Arsip – jalma ngantri di Westminster Bridge. ANTARA FOTO/REUTERS/Toby Melville/aww. Wasunda – Layanan Kaséhatan Inggris nyebutkeun bakal ngalegaan program vaksinasi…

Kasus Positif COVID-19 di DKI Jakarta Nambahan Jadi 720 Jalma

Patugas médis mariksa pasién (ANTARA/Ari Bowo Sucipto) Wasunda – Kementrian Kaséhatan ngalaporkeun jumlah kasus COVID-19 di DKI Jakarta dina ahir…

Catetan COVID-19 di Brazil Ngaronjat Naék

ANTARA/REUTERS/Diego Vara/tm Wasunda, Warta – Brazil ngalaporkeun 112.286 kasus jeung 251 kasus tilar harian COVID-19 dumasar kana katerangan ti Menteri…