COVID-19

Kompetisi Di Masa Pandemi, Ieu Saur Robert

Foto: situs resmi Persib Bandung/ Gregorius A.K Pandemi Covid-19 nu tos kasebar di dunya ieu masihan dampak di sadaya bidang,…

600 Wargi Kecamatan Cidadap Bakal Rapid Test!

Foto : Humas Kota Bandung Tim Gugus Tugas Covid-19 Bandung bakal ngalakukeun pamariksaan rapid test ka 600 wargi nu di…

Jabar Nuturkeun Warna Zona nu Tos Ditangtoskeun ku Gugus Tugas Pusat

Foto: Pemprov Jabar Gugus Tugas Penanggulangan Covid-19 Jawa Barat, bakal ngarubah lima warna zona dina nga-leveling atawa nangtukeun level kawaspadaan…

3 Cara Jitu Sangkan Daérah Urang Jadi Zona Héjo

Foto: Situs Resmi GTPP Covid-19 Panularan virus Covid-19 masih aya di Indonesia. Dumasar ti data Badan Kesehatan Dunia (WHO), Negara…

Inovasi: Zonasi Diajar Per Rt

Sumber ilustrasi: perpustakaansragen.blogspot.com Kusabab ayana covid-19 ngajadikeun rencana pendidikan anu biasa disorang tiap taun, ayeuna mah ngalaman parobahan. Sakola ditutup…

Unpad Ngayakeun Rapid Test Kanggo Peserta UTBK

Universitas Padjadjaran (Unpad) kerja sama sareng Gugus Tugas Percepatan Penanganan Covid-19 Jawa Barat ngayakeun rapid test Covid-19 kanggo peserta sareng…

Hari Jadi nu ka-49, BNI Kolaborasi Sareng Pémkot kanggé ngayakeun Swab Test di Balai Kota

Foto: situs resmi Humas Kota Bandung 500 urang ngiring uji usap (swab test) nu diayakeun di Balai Kota Bandung, Sabtu,…

Awas! Teu Nganggé Masker Bakal Didenda

Sumber: antarafoto.com Kudu ati-ati warga Jabar, kantenan anu aya di wilayah dayeuh mah. Margina ti mimiti mingon payun pamaréntah bakal…

Paménta Gubernur ka Pemkot Bandung Kanggé Tes Masif

Foto : Twitter resmi Pemprov Jabar Ketua Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan Covid-19 sakaligus Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil nyuhunkeun ka…

Pemkot Cimahi Ningkatkeun Razia Protokol Kaséhatan!!

Foto: situs resmi Pemkot CImahi Cimahi statusna ayeuna nyaéta zona konéng level kawaspadaanna di Jawa Barat. Dumasar ti situs resmi…