Sanaos Teu Acan Ka Bandung, Castillion Angger Cénghar

Punggawa Maung Bandung nu janten striker, Geoffrey Castillion mastikeun anjeunna angger cénghar jagjag. Anjeunna ngaku tos siap balik deui ka…

PEUTING SAENGEUS JEUNG PERSIB!

Sumber: www.tribunnews.com Malem ahad ayeuna Persib maén di Stadion GBLA, geus jadi sakumaha biasana lamun geus waktuna Persib Bandung maén…

Geura Jagjag, Puja!

Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ Amandeep Rohimah Pamaén Persib Puja Abdillah, dugi ka ayeuna masih ngaringkuk di Rumah Sakit (RS)…

Pamaén Pérsib Ieu Ayeuna nuju di Rumah Sakit. Nyuhunkeun Pidua Bobotoh Sangkan Tiasa Maén Bal Deui

Puja Abdilah. sumber: detik Gelandang Pérsib Bandung, Puja Abdillah ayeuna nuju teu damang. Anjeunna dirawat di Rumah Sakit Al-Ihsan, Balééndah,…