Bansos

Ribut Judi Togel di Sumedang Makè Anggaran Bansos

Foto: jabar.tribunnews.com Anggota Dewan Perwakilan Rakyat Daerah (DPRD) Kabupaten Sumedang ngarasa prihatin ku ayana peredaran judi togel sanghai cobra nu…

Saran Nelayan Kabupaten Subang ka Wakil Gubernur Jawa Barat

Foto: jabarprov.go.id Nelayan Kabupatén Subang narima bantuan sosial (bansos) ti Pémprov Jawa Barat (Jabar). Bantosan ieu disalurkeun simbolis ku Wakil…

6000 Paket Bansos Siap Dianterkeun Ka Tasikmalaya!

Foto: Pemprov Jabar Kirang langkung 6000 pakét bantuan sosial atawa bansos kanggo warga terdampak Covid-19 di wilayah Tasikmalaya bakal disalurkeun.…