Urang Bandung Wajib ka Jurnal Risa Coffee!

Foto: situs resmi Disbudpar Bandung Jurnal Risa Coffee resmi dibuka sasih Februari 2020, Jurnal risa mangrupakeun kedai kopi nu nuansana…

PEUTING SAENGEUS JEUNG PERSIB!

Sumber: www.tribunnews.com Malem ahad ayeuna Persib maén di Stadion GBLA, geus jadi sakumaha biasana lamun geus waktuna Persib Bandung maén…

Wacana Pemkot Bandung Ngeunaan Cék Poin di Perbatasan Kota Bandung

Foto: situs resmi Humas Bandung/ Syahda Musthafa Hasil évaluasi jeung Gugus Tugas Percepatan Pengendalian Covid-19 (GTPP) provinsi Jawa Barat aya…

Harepan Zalnando Kénging Jérsey ti Supardi sareng Ferdinand Sinaga

Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ M. Jatnika Zalnando gaduh kahoyong kanggó tukeuran jersey sareng kapten Persib, Supardi. Saleresna mah pas…

Carita Horor di Kampus Padjadjaran #1

Kuring salah sahiji mahasiswa kampus nu kasohor di Jatinangor. Nya, kuring kuliah di jurusan Sastra Sunda. Ti saacan kuring kuliah,…

Kantos ka Jalan Buah Batu Bandung? Ieu Arti Dibalik Ngarana

Foto Instagram : @mulkisalman Liputan6.com, Bandung – Urang Bandung tangtos atos familiar kalawan Jalan Buah Batu. Jalan anu tempatna wewengkon…

Geura Jagjag, Puja!

Foto: Situs Resmi Persib Bandung/ Amandeep Rohimah Pamaén Persib Puja Abdillah, dugi ka ayeuna masih ngaringkuk di Rumah Sakit (RS)…

Sanés Charity, Tapi Protes Sosial

Foto: Galeri pribadi Yandi atanapi Cées Blank Bandung, 8 Juli 2020 – Pasar Haratis Bandung diayakeun tiap dinten Ahad di…

Pamaén Pérsib Ieu Ayeuna nuju di Rumah Sakit. Nyuhunkeun Pidua Bobotoh Sangkan Tiasa Maén Bal Deui

Puja Abdilah. sumber: detik Gelandang Pérsib Bandung, Puja Abdillah ayeuna nuju teu damang. Anjeunna dirawat di Rumah Sakit Al-Ihsan, Balééndah,…