Sejarah Archives – Wasunda

Menyajikan berbagai informasi berupa peristiwa di masa lampau yang berada di daerah Jawa Barat.

  • 1 hari yang lalu
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Kebudayaan.kemdikbud.go.id Wasunda, Sejarah – Situs Cipari dikenal ku ngaran Taman Purbakala sabab mangrupakeun bentuk pengembangan jeung pamanfaatan…

  • 17 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti kebudayaan.kemdikbud.go.id Wasunda, Sejarah – Panalungtikan di Kecamatan Wanaraja nu dilakukeun Tim Balai Arkéologi bandung manggihan batu oipisan…

  • 14 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Sejarah –  Lokasi makam Buyut Kyai Arsitem lokasina aya di Désa Sumber Wétan Kcamatan Jatitujuh…

  • 13 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti kebudayaan.kemdikbud.go.id Wasunda, Sejarah – Sajarah Ngeunaan Karajaan Galuh aya dina naskah kuno Carita Parahiyangan. Naskah ieu mangrupakeun…

  • 13 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Instagram @teureuh_siliwangi Wasunda, Sejarah – Radén Pamanah Rasa lain teu betah di istana, tapi anjeunna hayang hirup…

  • 12 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Visitgarut.garutkab.go.id Wasunda, Sejarah – Bangunan bersejarah jaman kolonial biasana sok dipaké jadi rumah dinas atawa jadi cagar…

  • 12 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Sejarah – Bangunan monumén nu diwangun mimitina Novémber 1995 jeung diresmikeun dina 12 Juli 1996…

  • 9 Oktober 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti disparbud.jabarprov.go.id Wasunda, Sejarah – Salila ieu téh ternyata aya Patung Prabu Siliwangi. Patung ieu dijieunna tina Tembaga…

  • 30 September 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti disbud.bantulkab.go.id Wasunda, Sejarah – Gedung urut Sakola Penerbangan jaman Belanda ogé aya di komplék Lanud Suryadarma, Kalijati.…

  • 29 September 2021
  • (0) Comment

Sumber Foto ti Cagarbudaya.kemdikbud.go.id Wasunda, Sejarah – Salah sahiji tempat wisata anu bersejarah di kawasan Jawa Barat nyaéta Obsérvatorium Bosscha.…