Sajumlah Objek Wisata Cipanas di Garut Atos Mimiti Buka kanggo Umum – Wasunda

Taman Sabda Alam.*

Kiki Kurnia – 4 Juli 2020, 19:21 WIB

GALAMEDIA – Langkung ti tilu sasih ditutup,ayana objek wisata cai di Cipanas, Kabupaten Garut, balik dibuka kanggo umum. Bubuka objek wisata cai ieu luyu kaputusan pamarentah wewengkon kalawan sarat angger ngestokeun protokol kasehatan guna nyegah sumebarna wabah Covid-19 di wewengkon wisata.salah sahiji objek wisata cai panas alami anu atos buka nyaeta Cipanas Endah, kalawan sajumlah nu datang atos daratang kanggo ngarasakeun fasilitas pamandian cai haneut dina Saptu 4 Juli 2020.” Ayeuna atos mimiti seueur tatamu atawa wisatawan anu dongkap ka tempat urang,lolobana maranehanana ngeueum sarta ngojay wae,” sanggem Humas Cipanas Endah Garut Deni Rinjani.Manehna ngunggelkeun manajemen Cipanas Endah atos nerapkeun protokol kasehatan kanggo sakumna patugas kalawan sok ngagunakeun masker sarta kanggo nu datang wajib diukur suhu salira na sarta kumbah panangan sateuacan lebet wewengkon balong cai panas.Manehna nepikeun sadaya pihak kedah sareng-sami ngajagi kasehatan sarta nerapkeun protokol kasehatan supados terhindar ti wabah Covid-19 anu ayeuna peryogi keneh diwaspadaan.” Urang mengimbau supados para nu datang anu bade nganjang ka Cipanas Endah sae anu ka hotel atawa balong ngojay supados sok ngajagi diri kalawan ngalakukeun protokol kasehatan luyu anjuran pamarentah,” sanggem anggota Awak Promosi Pariwisata Wewengkon Garut eta.

Jabi Cipanas Endah,objek wisata kahot sanes sarta pangbadagna di wewengkon Cipanas Garut nyaeta Taman Cai Pidawuh Alam anu sacara resmi atos dibuka kanggo umum kalawan ngestokeun protokol kasehatan luyu anjuran pamarentah.