Romance Archives – Laman 3 dari 3 – Wasunda

Menyajikan kumpulan cerita bernuansa romantis yang diharapkan dapat membuat pembaca tersentuh

Sumber: Donisetyawan.com Hujan ngaririncik, angin leutik ngahébos ngarampa kulit punuk anu teu katutupan ku sarung. Haseup roko jeung kopi anyar… Sumber: www.tribunnews.com Malem ahad ayeuna Persib maén di Stadion GBLA, geus jadi sakumaha biasana lamun geus waktuna Persib Bandung maén… Dina hiji mangsa aya hiji pamuda di Dusun Kalabataka, manéhna kasohor pamuda nu kasép, bageur jeung resep nulis karya sastra,…