Romance Archives – Laman 2 dari 3 – Wasunda

Menyajikan kumpulan cerita bernuansa romantis yang diharapkan dapat membuat pembaca tersentuh

Ilustrasi: Buku Kumpulan Puisi Menulis Dalam Gelap Karya Imanbonyok/ Muhammad Idris Syamsuri Inget harita, pas kuring ngamimitian jadian jeung anjeun.… Foto: timthumb.com Nu atos mah atos teu kedah di èmut-èmut deui, Manèhna geus bagja ku kahirupana sorangan. Sa adug lajer na… Foto: garutexpress.com Zaman baheula di daerah Banyuresmi, Garut aya hiji awèwè nu kasohor kabeungharanana, salian ti beunghar manèhna ogè kasohor ku… Sumber ilustrasi : Phinemo.com Layung warna kayas nyacas tibelah kulon, mega nyebar molés langit lir ibarat lukisan. Sabiasana barudak laleutik… Foto : Mantik-Photoworks Jang Rustam guling gasah teu genah rarasaan di imahna. Ningali salakina kitu, atuh si Néng Onéng ogé… Foto: Nusagates.com Ayeuna poè anu ditungugu-tunggu ku kuring, sabab ieu poè na kampus ngayakeun karya wisata ka Puncak, Bogor. Ieu… Carita diadaptasi ti Puisi Sémiotika Dramatika nu aya di Kumpulan Puisi Menulis Dalam Gelap Karya Iman Setiawan (Imanbonyok) nu jadi… Foto: Blog/ Caramaster Hiji poé kuring futsal di jalan lentéra. Lumayan lah rada jauh ti kampus. Ai indit mah milu… Sumber: astitifootprints.blogspot.com Haté kuring bungah gogonjakan, lain pédah meunang hapé tina “give away” artis tapi bieu pisan kuring geus nebus… Foto: m.tribunnews.com Asih nu mana nu kudu ku kuring di percantèn. Saban poè saban peuting kuring ngadua, Mènta pijodoeun anu…