Presiden Jokowi Bangga Perjuagan Timnas Indonesia di Piala AFF

antarafoto-indonesia-runner-up-piala-aff-010122-app-1-2639915 Foto: (ANTARA FOTO/FLONA TOBING)

Wasunda – Presiden RI Joko Widodo nepikeun yén manéhna jeung rahayat Indonesia ngarasa reueus tina bajoangna Tim Nasional Sepakbola Indonesia di Piala  AFF 2020.

Presiden Jokowi neulis Timnas Indonesia geus bajoang kalayan bébéakan sarta sportif ogé dina turnamén éta.

Lian ti kitu, Presiden ogé nepikeun pangwilujeng ka Thailand nuo jadi pinunjul di Piala AFF 2020 ngaliwatan akun Instagram resmina @jokowi.

Kalayan hasil ieu, Indonesia jadi nagara nu panglobana nyangking pinunjul kadua di Piala AFF, nyaéta sakitar genep kai ti mimiti taun 2000, 2002, 2004, 2010, 2016 sarta di Piala AFF 2020.

Samentara Thailand jadi nagara pangsuksésna di Piala AFF kalayan geus nyangking genep kali gelar pinunjul.

Editor: Imanudin Abdurohman