PNS Kabupaten Bogor Diwidian Ngalaksanakeun Perjalanan Dines – Wasunda

Foto: bogorkab.go.id

Kabupaten Bogor- Pemkab Bogor Jawa Barat tos ngawidian PNS kanggè ngalaksanakeun perjalanan dines, boh lokal atanapi diluar dayeuh.

“Upami perjalanan lokal mah atos jalan. Upami ka luar dayeuh, èta mah situasional. Seseeurna upami rapat tèh sok nganggè ZM (Zoom Meeting),” Sanggem Sekda Kabupatèn Bogor, Burhanudin, dikutip tinu ANTARA di Bogor,Salasa (14/7/2020).

Diwidian na perjalanan dines teu welèh aya Serat Edaran (SE) Menteri Pendayagunaan Aparatur Negara- Reformasi Birokrasi (MenpanRB) Nomer 64/2020 tentang Perjalanan Dines Bagi Aparatur Sipil Negara dalam Tatanan Normal Baru.

Dina SE èta aya sababaraha syarat kanggè PNS nu bade ngalaksanakeun tugas perjalanan dines, diantawisna na nyèta merhatoskeun status sumebarna COVID-19 di daèrah nu dituju. Salian ti èta, kedah ngarujuk ogè kana peta zonasi risiko pandemic Gugus Tugas Percepatan Penanganan COVID-19.

PNS ogè di wajibkeun ngagaduhan serat tugas nu ditawis ku pejabat satingkat eselon II atanapi Pupuhu Satuan Kerja Perangkat Daerah (SKPD).

Sananos seseeurna anggaran perjalanan dines Pemkab Bogor tos dianggè kangge nyegah sumebarna COVID-19, namung Burhan nguningankeun tiasa baè anggaran èta dianggè deui ka pos anggaran sateacana, dumasar kana kabutuhan. Rebo, (15/7/2020).

Editor : Mhamad Hasanudin #PNS #Kabupaten Bogor #Perjalanan Dines #Pemkab Bogor #Izin Perjalanan Dines PNS