Pemkot Bandung Ngalakukeun Deui Buka Tutup Jalan – Wasunda

Foto: Humas Kota Bandung

Di masa panerapan Adaptasi Kebiasaan Baru (AKB), Pemertintah Kota (Pemkot) Bandung ngawitan sabtu, ping 11 Juli 2020, balik deui ngalakukeun aturan buka tutup jalan.

Dumasar ti situs resmi Humas Kota Bandung. Ninggal ti aturan éta, Wakil Wali Kota Bandung, Yana Mulyana sareng Kapolréstabes Bandung Kombes Pol Ulung Sampurna di dinten Sabtu wengi, nutup Jalan Asia Afrika.

Saur Pak Yana, wengi Kamari salian ti 10 ruas jalan nu salila ieu dibuka tutup, aya ogé sababaraha hiji ruas jalan nu bakal buka tutup sangkan antisipasi panyebaran COvid-19 di Adaptasi Kebiasaan Baru (AKB) Kota Bandung.

“Dunten ieu, salian 10 ruas jalan nu salila ieu kami tutup, InsyaAllah aya ruas jalan nu sanés nu bakal dilakukeun buka tutup,” saur Yana nu dikutip sareng disunting kana basa Sunda ti situs resmi Humas Kota Bandung

Langkah Pemkot Bandung ieu kanggo nyegah pasebaran Covid-19 margi dugi ayeuna seueur kénéh karumunan di titik-titik ramé Kota Bandung. Yana nyarios yén buka tutup jalan ieu téh kanggé ngingetan masyarakat supados hati-hati sanaos Kota Bandung masih janten zona biru.

Panutupan jalan ieu sanes kanggé ngahalangan aktifitas wargi, tapi bener-bener masihan terang ka warga masyarakat, sanaos urang tos aya di zona biru pandemic ieu masih aya, ku kituna arurang kedah hati-hati, tetep waspada sareng ngalakukeun protokol kaséhatan,” saurna.

Buka tutup dilakukeun di Jalan Oto Iskandar Dinata (Otista), Braga, Merdeka, Asia Afrika-Tamblong, Banceuy-ABC, Lembong-Tamblong,Ir.H.Djuanda, Purnawarman, Dipenogoro, jeung sajumlah titik jalan di Lingkar Selatan