Paningkatan iPangananDotCom di Mansa Pandemi – Wasunda

Foto: infopublik.id

Saatos pamaréntah ngaberlakukeun Pembatasan Sosial Berskala Besar (PSBB) nu ampir iiluan ku sadaya Pupuhu Daérah di Indonésia, Pérum BULOG liwat iPangananDotCom nu jadi platform daring dina masarkeun produk pangan berkualitas nyatet ayana paningkatan panjualan nu signifikan di wilayah DKI Jakarta sareng 6 kota ageung sanés di Indonésia.

“Kami nyatet ayana paningkatan antusias masarakat Indonésia khususna Jakarta dina balanja sembako liwat daring di iPanganDotCom, aya paningkatan saageung 35 persén nalika platform ieu dilakukeun soft aunching dina sasih Agustus 2019 ogé salajengna jadi 74 persén di seméster mimiti 2020. Éta hartosna iPanganDotCom ngaraosan kanaékan ampir 50 persén,” saur Mansur, Diréktur Komérsial Bulog di Jakarta,  dikutip ti situs infopublik.id (4/8/2020).

Mansur nyarios, iPangananDotCom dina platform Shopee nu awalna mung pusatna di DKI Jakarta ayeuna tos gaduh 6 cabang nu diantawisna aya di Médan, Bandung, Semarang, Jogja, Surabaya, sareng Makassar, nu ogé ngaraosan kanaékan saprak dibuka awal 2020 kamari. Saurna, amjuran PSBB ti pamaréntah pusat tos ngadamel masarakat tiasa adaptasi dina ngagaleuh sembako sacara daring.

“Kami terus masihan pangalaman balanja sembako nu gampang ogé pikaresepen liwat sababaraha promo sareng gratis ongkos kirim di iPangananDotCom, sareng panyadiaan ratusan produk pangan non beras sanésna sapertos minyak goréng, tarigu, sareng gula, sarta tangtosna kami gé angger nerapkeun sajumlah protokol kaséhatan nu ketat kakait panyegahan Covid-19,” saur Mansur.

Ku kiruna, kanggo jenis produk paling payu dina panjualan liwat iPangananDotcom aya sababaraha diantawwisna: Béas Médium Nanas Madu, Béas Prémium Cap Tanak, Béas Médium Selérakita, Béas Prémium Pulen Wangi, sareng Béas Médium Tani Makmur sarta Béas vitamin Fortivit kanggo beurat khusus. Béas nu diical d iPanganDotcom sabagéan ageung dina kemasan Vakum nu ukuran 5kg, sareg 1kg anggo béas khusus sapertas fortivit, béas beureum, béas hidung, sareng béas susu.

“Béas nu kami sadiakeun di iPangananDotcom téh beragam, aya langkung ti 50 mérk béasnu to disasuaikeun sareng taste masing-masing daérah nu jadina masarakat tiasa milih nyalira sasuai selérana, misalkeun di Médan resep CapTanak, urang Jateng resep nu pule aya Béas Prémium Pulen Wangi jsb,” saur Mansur