Pandemi Archives – Wasunda

Sumber: tribunjabar.com Ku ayana covid-19 ngaganggu kana tatanan masarakat, khususna masarakat anu leutik. Tiap unsur masrakat timimiti anu miskin dugi kanu beunghar,… Foto: Siaran Pers Kementerian Pendidikan dan Kebudayaan Nomor: 166/Sipres/A6/VI/2020 Kementrian Pendidikan dan Kebudayaan (Kemendikbud) bareng Kementerian Pariwisata dan Ekonomi Kreatif/… Foto: Galeri pribadi Yandi atanapi Cées Blank Bandung, 8 Juli 2020 – Pasar Haratis Bandung diayakeun tiap dinten Ahad di…