Paménta Gubernur ka Pemkot Bandung Kanggé Tes Masif – Wasunda

Foto : Twitter resmi Pemprov Jabar

Ketua Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan Covid-19 sakaligus Gubernur Jawa Barat Ridwan Kamil nyuhunkeun ka Walikota Bandung Kang Oded kanggé ngagelar tes masif kanggé warga di sabagéan  institusi kenegaraan di Kota Bandung margi tos janten klaster panularan Covid-19.

Dumasar ti situs resmi Pemprov Jabar, anjeunna nyungkeun ka TNI AD kanggo nutup sareng mastikeun teu aya kabocoran di sabagéan institusi pendidikan ieu. Saurna, gugus tugas provinsi sareng kota bade ngafokuskeun pelacakan sareng tés masif di institusi éta.

“Abdi nyungkeun ditutup heula kanggé mastikeun teu aya kabocoran, abdi tos koordinasi sareng Panglima TNI yén klaster instititusi pendidikan kenegaraan bade langsung ditagenan ku TNI AD, Ku kituna, gugus tugas provinsi sareng kota bade ngafokuskeun pelacakan sareng tés massif di institusi éta,” saur Gubernur Ridwan Kamil nu tos dikutip sareng disunting kana Basa Sunda ti situs resmi Pemprov Jabar (11/7/2020)

Saurna, Gugus Tugas Percepatan Penanunggalangan Covid-19 Jabar ieu téh badé ditingkatkeun kawaspadaanna. Ku sabab, seueur institusi pendidikan kenegeraan nu siswana ti seluruh Indonesia di Jabar.

“Gugus Tugas Percepatan Penanggulangan COVID-19 Jabar badé ningkatkeun kawaspadaan di institusi pendidikan kenegaraan. Komo deui, seueur institusi pendidikan kenegaraan nu siswana seluruh Indonesia di Jabar,” saur Gubernur saatos tepang sareng Walikota Bandung, Oded M Danial di Gedung Negara Pakuan

Ku kituna, Kang Oded salaku Walikota Bandung langsung sigep narima paréntah atanapi paménta ti Gubernur kangge enjing ngayakeun tés swab langsung nu bade dilaksanakeundi Balai Kota Bandung. Supados institusi ieu aman ti bahaya Covid-19. “Énjing aya pamariksaan swab langsung, nembe kurang-leuwih aya 28 jalmi nu tos kami data nu siap kanggé ngayakeun pamariksaan. InsyaAllah tés ngkin bade dilaksnakeun di Balai Kota Bandung,” Saur Walikota Bandunng Kang Oded.